Szervezetpszichológia és Személyfejlesztés


Flow generation

Egy workshop sorozat, ahol megtanítunk csapatokat pontos célkitűzésre, és meghatározzuk a célhoz vezető feladatokat is. A program végére elkészül egy részletes akcióterv, amiben mindenki személyre szabott feladatokat vállal, ami hozzá leginkább illeszkedik, és határidőt, amikorra el kell készülnie a feladattal.


Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód tréning a munkahelyen 

Pozitív gondolkodást és megküzdési stratégiákat fejlesztő tréning


Accountability Matrix

Strukturált szervezeti döntéshozatali keretrendszerre épülő, csapaterősségek feltérképezésével és fejlesztésével egybe kötött HR projekt


Érkezett már több száz jelentkezőtől életrajz az álláshirdetésére?

Előfordult, hogy hónapokig nem talált megfelelő jelöltet egy nyitott állásra?

Felvett már sok-sok energia és munkaóra ráfordítással valakit, akiről kiderült, hogy személyisége mégse illik a csapatba – és meg kellett válniuk egymástól?

A legjobb munkatárs megtalálása elengedhetetlen most, amikor kevés munkavállalóra járul nagy teher, munkaerő fejlesztésre csak ritkán van lehetőség.

Ilyenkor nagyon fontos, hogy a csapathoz mind szakmailag, mind személyében leginkább illő kollega kerüljön kiválasztásra – adott estben 1000 jelentkezőből.

A kiválasztás hatékonyságát növeli, ha a hagyományos interjúkat kiegészítjük „Assessment Centre” szervezésével.

Csapatunk által kifejlesztett Quick.AC szoftver az értékelő központok szervezését és lebonyolítását könnyíti meg, és kezeli annak minden kapcsolódó adminisztrációját.


BENe-FLEX Cafeteria

Egy webes alkalmazás, aminek segítségével dolgozói költséghatékonyan, gördülékenyen nyilatkozhatnak kafetéria választásukról.

Uniformizált megoldások helyett rugalmasan és egyedien!
Több, mint ezer felhasználó!
Több év tapasztalat.

cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Duna Tower irodaház 15/B) telefon: +36 30 815 2486; +36 20 262 8915 e-mail: info@humanmenu.hu

Készítette: Hegedüs Lívia 2010