Szervezetpszichológia és Személyfejlesztés

HR Magazin Online
2013. 02. 20.
A coaching nem egy gyorsszervíz

Pszichológiáról, mentális egészségről, coachingról és a LifeGarden-ről beszélt Győri Ildikó az Országos Humánpolitikai Egyesület coachokat bemutató sorozatában.

Bővebben>>


2012. 11. 26.
Rólunk írták

Talán 2009 őszén történt, hogy lehetoséget kaptam részt venni, egy számomra merőben új típusú „kommunikációs tréningen”, melynek az volt a célja, hogy egymás között stressz-mentesebben, célorientáltabban tudjunk dolgozni, feladatokat megosztani.

Bővebben>>


HR Plusz - HVG kiadványok
2012. 11. 01.

Tiszta haszon?
Munkáltatói márkaépítés a számok tükrében

A legjobb munkaerőt akarod megszerezni? Legyél te a legjobb munkaadó, és megkapod. Persze nem elég a legjobbnak lenni, annak is kell látszani! A legtehetségesebb vagy speciális szaktudással rendelkező munkavállalókért ugyanis néha valóságos harc folyik. Annak jártunk utána, hogy megtérül-e a munkáltatói márkaépítésbe, azaz az employer brandingbe fektetett pénz, illetve hogyan mérhető a hatásfoka.

Bővebben>>


Nők Lapja
2012. 10. 24.

Jó, hogy több dolgot csinálunk egyszerre?
Feladatzsonglőrök

Manapság a babakocsit toló anyukák jelentős része telefonál séta közben, a villamoson utazók e-maileket olvasnak vagy interneteznek, és egyre többen nyitott laptoppal az ölükben tévéznek. Mintha egy tevékenység már nem is lenne elég...

Bővebben>>


Nők Lapja Cafe
2011. 04. 30.

Foglalkozása: háztartásbeli
Ki lehet lépni a „főállású anya” szerepéből?

Egy-két év gyed után sem könnyű újra munkába állni, hát még ha valaki több gyermeket szül egymás után. Fel lehet venni a fonalat majd egy évtizednyi kihagyás után?

Bővebben>>


Nők Lapja Cafe
2011. 01. 01.

Lehet pár gyerekkel több?

A Központi Statisztikai Hivatal kalkulációja alapján idén 10 millió alá csökkent az ország lakossága. Miért nem vállalnak több gyereket a családok? Mi kell a nőnek, hogy (több) gyereket merjen a világra hozni?

Bővebben>>


nana
2007. 02. 05.

Mennyi zsebpénzt adjunk a gyereknek?

Ahogy a gyerek cseperedik, egyre inkább napirendre kerül a kérdés: adjunk-e zsebpénzt, vagy ne. És ha igen, mennyit? Ha túl sok a pénze, csak elszórja, és soha nem tanulja meg becsülni az értékét. Ha viszont kevés, lenézik, csúfolják a jobban eleresztett osztálytársai.

Bővebben>>

cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Duna Tower irodaház 15/B) telefon: +36 30 815 2486; +36 20 262 8915 e-mail: info@humanmenu.hu

Készítette: Hegedüs Lívia 2010